Красимира Колева Чахова

заместник-кмет Общинска собственост, стопанска политика, спорт и туризъм

  • град Стара Загора, бул Цар Симеон Велики № 107
  • (042) 614 670

„Шоу без име“ на Нешка Робева събира благотворително над 250 участници в Стара Загора

Под липите участие ще вземат и местните клубове по художествена гимнастика „Елит“, „Берое“ и „Импала“. Ансамбъл „Загорци“ и вокална формация към НЧ „Родина“ също ще се включат. Част от събитието в Стара Загора ще бъдат и националните състезатели по аеробика, които тази година извоюваха европейска титла. 

Два медала извоюваха старозагорки на световното по канадска борба

Състезателките от Спортен клуб за сляпо-глухи „Августа Стара Загора“ се завърнаха с два медала и добри класирания от Двадесет и второто световно първенство по канадска борба за хора с увреждания, което се проведе в румънския град Констанца. В надпреварата участваха състезатели от 30 държави.

Няколко спортни турнира радваха старозагорци през почивните дни.

През почивните дни, в Стара Загора се проведоха няколко турнира, които затвърждават спортния дух на града. Проявите бяха част от календара със събития, посветени на 5-ти октомври, Ден на Стара Загора. Съботната сутрин започна с надпревара по кросфит за деца от 10 до 16 години в парк „Зеления клин“, а…

Представиха туристическите възможности на Стара Загора на национален форум

Възможностите, които има Стара Загора като туристическа дестинация, бяха представени по време на Седма работна среща между бизнеса и местната власт под мотото „Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие“. 

Горещ телефон
за сигнали