Трето издание на ЗУМБА ФЕСТИВАЛ в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Трето издание на ЗУМБА ФЕСТИВАЛ в Стара Загора

18 май, 18.00 часа, открита сцена пред Община Стара Загора

Организаторите - Община Стара Загора, Зумба с Поли в Стара Загора и НЧ "Родина-1860" ви канят на истинска цветна фиеста, празничен шарен карнавал от горещи латино и екзотични ритми и танци, взрив от настроение и емоции, запленяващи хореографии, изненади, истински танцов маратон …

Фестивалът и тази година ще даде среща на близо 30 атрактивни, утвърдени и най-важното лицензирани инструктори за България, преминали специализирани обучения и придобили сертификати за преподаватели. Всички са известни със своята енергия, неподправеност и завидни умения с сферата на Зумба. Те са от различни точки на страната (София, Пловдив, Варна, Пазарджик, Ловеч, Габрово, Стамболийски, Велико Търново, Сливен, Благоевград, Казанлък, Карнобат и много други....) Тази година има специално международно участие в лицето на един от известните световни Зумба лица ZES(Zumba Education Specialist) Luca De Nigro от Италия. Той идва за пръв път в България, ще открие фестивала и ще проведе Мастър клас за всички желаещи на площада. В Града на липите се очакват стотици гости от близо и далеч. До момента са потвърдили участие 28 инструктори, които ще дойдат със своите групи от ученици по градове и само техният общ брой ще е над 400 души. 

Зумба маратони и фестивали се провеждат из цялата страна от години, но в Града на липите това ще бъде трето издание и вече се превръща в традиция. Мисията на фестивала е да повдигне духа на старозагорци и гостите на града в началото на пролетта.

Магията на Зумба ще владее площада пред общината близо 3 часа, превръщайки го в щуро парти, което само лицензираните Зумба инструктори в България могат да сътворят. Те неусетно ще накарат публиката да си тактува първо с крак, после да пляска, заредена с радост и възторг, ще я запалят да стане активна, да се осмели и да се движи и танцува в ритъм.

Увлекателната и уникална танцова фитнес програма Zumba fitness e създадена преди близо 25 години и има за цел чрез движение, музика, танц и позитивни послания да донесе здраве, натоварвайки физически чрез редица танцови и фитнес упражнения, и същевременно да разтовари психически всеки, докоснал се до забавните тренировки.

Зумба е за всички, без изключение и ограничение на пол, възраст, външен вид, килограми, умения, възможности...

Събитието е БЕЗПЛАТНО, благодарение на Община Стара Загора.

Присъединете се отново към нашия пъстър, пролетен и много щур празник! Заповядайте да преживеете Щастието и Магията на Зумба! 

„Не е важно животът да е перфектен, важно е да е ЦВЕТЕН!“ – призовава и кани организаторката Поли Гънчева с широка усмивка!

 

Начална дата:

Крайна дата:

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали