Над 150 фирми ще участват в четиринадесетото издание БАТА АГРО 2022

Размер на шрифта: A A A
Над 150 фирми ще участват в четиринадесетото издание БАТА АГРО 2022

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи над 150 фирми на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ. Форумът ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на традиционното място - Летище Стара Загора.

Електронният каталог с представяне на фирмите-изложители вече е публикуван в уебсайта на БАТА АГРО. И тази година в изложението участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.

Наред с основната организация ще се осъществи и 360-градусова виртуална разходка на изложението, която ще е налична след края на физическата проява в уебсайта на БАТА АГРО и в Google Business View през цялата година.

Изложителите ще имат възможност да добавят индивидуална презентация на своите продукти и услуги, да реализират виртуална разходка в своя щанд, както и дори в конкретни експонати. Така земеделските производители ще могат да посещават изложението и виртуално, както и да правят справки за фирмите и тяхното портфолио.

Все още се приемат регистрации за участие, като чрез модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и лесно да регистрира и управлява профила си, да добавя допълнителни услуги и други.

Начална дата: понеделник, 16 май 2022

Крайна дата: петък, 20 май 2022

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали