Живко Тодоров: Гласувах за стабилен парламент

Размер на шрифта: A A A
Живко Тодоров: Гласувах за стабилен парламент

„Гласувах за нормализиране на обстановката, надявам се да има стабилен парламент. Парламент, който може да работи с повече експертиза и да има повече позитиви за гражданите и ще се работи повече за хората, а не за тяснопартийни интереси. Защото от това зависи животът на всички нас“, каза след като упражни правото си на глас днес кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров. Той е категоричен, че „гласувам за доброто с надежда, че ще бъде по-хубаво, отколкото беше до момента. Смятам, че предният парламент беше прекалено конфронтационен и основан на политическите решения, а не толкова на експертизата. През последната година имаше доста напрежение в обществото“, допълни още градоначалникът.

"Радвам се, че има висока избирателна активност - 20% към 12 часа. Нека хората да гласуват, защото управляващите в крайна сметка са отражение на това, което хората дадат като вот. Каквото си изберем, това после ще гледаме следващите 4 години" - добави кметът.

Живко Тодоров изрази надежда, че в 45-тото Народно събрание ще има повече спокойствие. Живко Тодоров опита да гласува машинно в 68-ма Секционна избирателна секция в Стара Загора , но проблем възпрепятства това. Тодоров е категоричен, че за да се премине към изцяло машинно гласуване трябва да има много добра техническа обезпеченост или алтернативни машини.

 

Автор: Павлина Дудева
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" (LIFE-IP Clean Air)
Индустриална "зона Загоре"
Авторско право за озвучаване на обекти
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали