Влади Ампов Графа и Община Стара Загора заедно за една по-екологична среда за живеене

Размер на шрифта: A A A
Влади Ампов Графа и Община Стара Загора заедно за една по-екологична среда за живеене

Известният български изпълнител продължава своята мащабна зелена инициатива на концертите от „Най-щастливото турне“ това лято

 

Дни преди грандиозния си концерт в Стара Загора на 28 юни Влади Ампов Графа се срещна със заместник-кмета на Община Стара Загора Радостин Танев. Поводът е зелената кауза на концерта, която се реализира с подкрепата на Общината.

„Радвам се да ви посрещна тук и то по такъв хубав повод, даващ гласност на така важната тема за по-добро екологично мислене и стремеж към него“, каза в началото на разговора зам.-кметът с ресор „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“ Радостин Танев. Той представи на певеца, композитор и музикален продуцент различни видове рециклирана пластмаса, вече преработена и готова за нова употреба. „Това е нещо, което изискваме от фирмите, с които работим, за да покажем на децата в града пътя на отпадъците и какви са начините за рециклиране. Предвиждаме това да се случи в близкото бъдеще на предстоящата площадка за разделно събиране в кв. „Железник“, която е с образователна цел и ще бъде на принципа връстници обучават връстници“.

Влади Ампов Графа и екипът му Магдалена Сотирова, управляващ партньор "Монте мюзик", Йоана Иванова, PR и артистичен мениджър и Катя Василева, PR мениджър благодариха на ръководството на Община Стара Загора за бързото и навременно включване в каузата. „Вие сте най-бързата Община, която реагира и се включи в зелената ни идея, оценяваме го“.

Артистът посети на място и бъдещата площадка за разделно събиране, където Радостин Танев разказа и за инициативите, събитията и мерките, които се осъществяват в Стара Загора като новата опция на Горещия телефон, която дава подробна информация как и къде се предават ненужни вещи и отпадъци, кампаниите с ученици под мотото „Не цикли, а рециклирай“, „Пластмасова надпревара“ и др. „Всичко, което правим е за децата на града ни, а за тях има значение, защото те са нашите посланици!“, допълни Радостин Танев.

Концертите на Графа безспорно са голям празник за феновете със съвършено подбрания и изпълнен репертоар от любими хитове, шоуто без аналог,  динамиката и настроението на световно ниво. Усещането за удовлетворение у посетителите е още по-силно, когато имат възможността да са част обща кауза, свързана с бъдещето на града, държавата и планетата. Целта е всички локации и природата около тях да останат чисти, а това да превърне турнето в едно от най-мащабните природосъобразни национални събития.

Музиката на Влади Ампов поражда цяла гама от емоции – любовта струи от „Давам всичко за теб“, „Искам те“, „Да“, чувството за неизмерно щастие изпитваме, когато слушаме „Най-щастливия човек“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, осъзнаваме, че сме част от нещо по-голямо, когато звучи „Заедно“ и се замислим, че „Много малко трябва...“ за „...да бъдем заедно по-добри“. Жителите и гостите на Стара Загора ще имат щастието да изпитат всички тези емоции и да се включат в зелената му инициатива.

Още на входа на Летния театър посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от БулЕкоПак. Там ще получат и  информация как да спечелят страхотни награди от ексклузивната за гостите игра на ПроКредит Банк. От Тролейбусни и автобусни превози Стара Загора информират, че до Летния театър може да се стигне с електробусите на дружеството, като призовават всички да се движим свободно с грижа за околната среда.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летния театър в Стара Загора се продават в мрежата на Ивентим и на каса Верди Арт /под Областна управа/.

Автор: Стефани Бабадалиева
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали