Удължават до 24 ноември срока на творчески конкурс на ПИЦ по зависимости

Размер на шрифта: A A A
Удължават до 24 ноември срока на творчески конкурс на ПИЦ по зависимости

Превантивно-информационният център по зависимости удължава до 24 ноември 2023 г. срока за приемане на регистрационни формуляри за участие в обявения през май Конкурс за създаване на дигитална фотография с творческа тема „Животът през моите очи“. Той е за две възрастови групи участници: от V до VІІ клас и от VІІІ до ХІІ клас от училища на територията на област Стара Загора, като се допуска участие на ученици от училища в други области.

Участието в конкурса е индивидуално – изпраща се само една авторска снимка във формат JPEG или PNG. Фотоколажи не са позволени.

Правилата на конкурса съдържат подробни условия за участие и заедно с регистрационния формуляр може да се изтеглят от началната страница на ПИЦ по зависимости: http://pic-starazagora.com/index.php  

Попълненият регистрационен формуляр се изпраща на e-mail: [email protected] най-късно до 24 ноември. Конкурсните творби се изпращат също на e-mail: [email protected] най-късно до 24:00 часа на 1 декември. 

Публичното представяне на конкурсните фотографии, оценяването и награждаването на отличените творци ще се проведе на 11 декември, от 14:30 часа, в Актовата зала на ПИЦ по зависимости, ул. „Цар Иван Шишман“  96.

Предметните награди за отличените млади творци в двете възрастови групи са осигурени от Общинския съвет по наркотични вещества - Стара Загора. Всички участници ще получат благодарствени грамоти – признание за таланта и съпричастността им към темата на конкурса.

„Очакваме участниците да разкажат с развихреното си въображение и снимките си за чудни преживявания сред природата, за весели срещи с приятели, за незабравимо време, прекарано със семейството – през лятото и сега, в неповторимата златна есен, в училище и извън него. Нека обективът на камерата стане тяхната четка за рисуване, а пъстротата на есенните дни – тяхно вдъхновение“, споделят от ПИЦ по зависимости.

Телефони за контакт и допълнителна информация:        

          0886/32-32-95 – Иван Апостолов Чонков

          042/23-00-24 – ПИЦ по зависимости към ОбСНВ – гр. Стара Загора

Автор: Красимира Кънева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали