Младежки общински съвет отчете резултати от проведена анкета сред ученици, свързана с подобряване на градската средата

Размер на шрифта: A A A
Младежки общински съвет отчете резултати от проведена анкета сред ученици, свързана с подобряване на градската средата

Представители на Младежки общински съвет и кметът на Млада Загора Никола Кирилов се срещнаха със заместник-кметовете на Община Стара Загора Надежда Чакърова и Радостин Танев, както и началника на отдел „Образование“ Станимира Димитрова. Младежите, заедно с техния ръководител Златица Радева и заместник-директора на ЦПЛР - Стара Загора Райна Димитрова, представиха резултати от анкета, провела се в периода между 8 - 23 януари сред ученици.

Участвали са младежи на възраст 14-19 години от старозагорски училища. Обработени са 625 предложения, свързани с подобряване на облика на градската среда. На база на тази анкета, освен предстоящите си инициативи, МОС – Стара Загора предвиждат и нови, които да обърнат внимание на идеите, дадени от техните връстници.

 „Знаете, че винаги може да разчитате на нас за помощ. Ще се включим активно във вашите идеи и реализацията им, а когато виждам колко са много те, изпитвам истинска гордост. Поздравления към вас и към ръководителите ви, които са неизменна подкрепа и опора“, приветства Надежда Чакърова.

„Имате страхотни идеи, в които ще се включа с удоволствие, а ще ви предложа и нови, които да обсъдим в скорошна среща. Виждам хъса и желанието да сте полезни, а няма по-хубаво от това да се подаде ръка на младите и да се радваме заедно на успешни проекти за благото на града ни“, поздрави дейните ученици Радостин Танев. Той покани желаещите да се включат и в срещите на  Комисията по безопасност на движение, за да видят нагледно работата на експертите.

Автор: Стефани Бабадалиева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали