Мащабният кариерен форум под липите „WorkIn Stara Zagora“ се завръща през април

Размер на шрифта: A A A
Мащабният кариерен форум под липите „WorkIn Stara Zagora“ се завръща през април

За втора поредна година, Invest Stara Zagora организира кариерното изложение „WorkIn Stara Zagora“, под надслов „Твоята възможност за реализация!“. Събитието ще се проведе в периода 19 и 20 април в Държавна опера - Стара Загора и ще осигури възможност за среща между търсещите и предлагащите работа.

Двудневния форум отново ще бъде разделен на два модула - лекционна и изложбена част, като тази година организаторите гарантират много интересни лектори и техните вдъхновяващи  истории и полезни съвети. В изложбената част се предвиждат повече щандове на компании от Стара Загора, които ще представят свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Първото издание на „WorkIn Stara Zagora“ бе организирано и проведено в края на месец април 2023 г. и привлече над 30 водещи фирми в града от различни браншове, както и над 500 посетители на едно място в Културен център „Стара Загора“. След първите стъпки, довели до успешната реализация на изложението, екипът на отдел „Инвестиции“ в Община Стара Загора има удоволствието за втори път да отправи покана към всички фирми, които имат желание да се включат като изложители в събитието със свой щанд, представяйки дейността си, свободните позиции и потенциал, за да открият сред желаещите своите нови попълнения в екипите си.

Регистрацията за участие е със срок до 26 януари на e-mail адрес а[email protected]  или на тел. 042 614 612. Повече информация за предходното събитие можете да намерите на https://invest.starazagora.bg/en/work

Автор: Стефани Бабадалиева

На публично обсъждане представиха Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) „По пътя на Античността“ в Стара Загора

Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали