Летен лагер в местността „Каваци“ за близо 750 деца осигурява Община Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Летен лагер в местността „Каваци“ за близо 750 деца осигурява Община Стара Загора

За поредна година Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в почивна станция „Стара Загора“ в местността „Каваци“. Край Созопол ще събират тен и слънчеви емоции близо 750 деца и ученици от общината. Организираните 10 смени ще започнат на 1 юли и ще продължат до 30 август.

Заявки за участие в летния отдих се изпращат от образователни институции, спортни и клубове, читалища и други организации в срок до 30 април 2024 г. в деловодството на Община Стара Загора. 

Не се допускат индивидуални заявки от физически лица. Те следва да бъдат отправяни към институциите/клубовете, които посещава детето/ученикът.

Смените се организират съобразно подадените в писмен вид заявки за ползване на почивната станция, които ще бъдат потвърждавани по реда на тяхното постъпване в Община Стара Загора, до запълване на лагерните смени.

От отдел „Образование и младежки дейности“ на Общинска администрация уточняват, че интересът към летния лагер нараства всяка година и, за да имат възможност повече деца и ученици да се включат в отдиха, през 2024 г. се организират 10 лагерни смени за период от 7 дни.

Почивната станция, която е на метри от лазурното море и финия пясък, очаква своите малки гости от училища, спортни клубове, школи и читалища.

Повече информация можете да получите от специализираната администрация на отдел „Образование и младежки дейности“ в Община Стара Загора.

Автор: Жейна Желева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали