Кметът Живко Тодоров с поздрав към учители, ученици и родители по повод първия учебен ден

Размер на шрифта: A A A
Кметът Живко Тодоров с поздрав към учители, ученици и родители по повод първия учебен ден

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изпрати поздравителен адрес до всички училища на територията на общината по повод началото на новата учебна 2023/2024 година.

Уважаеми учители, ученици и родители,

Приемете най-сърдечни поздравления по случай Първия учебен ден – символ на духовност и традиция, празник на просвещението и на стремежа към познание!

Скъпи първокласници, трепетът във Вашите сърца изпълва въздуха с неповторима енергия. Чувайки училищния звънец, днес за пръв път ще прекрачите прага на своето училище. Подайте с доверие ръка на своите учители, които ще Ви поведат по пътя на знанието, разкривайки Ви многообразието и възможностите на света!

Скъпи ученици, бъдете любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сили да ги постигате. Вярвайте в себе си, посрещайте трудностите смело, а успехите - с идеята, че можете повече! Пожелавам на Вас и на Вашите родители здраве и високи резултати, с които да се гордеем всички заедно!

Уважаеми учители, на този ден се обръщам към Вас с благодарност и признателност, затова че сте приели и всеотдайно и отговорно изпълнявате мисията си на просветители. Желая Ви устрем, сила и търпение в ежедневните Ви усилия да предадете на учениците си нужните знания и най-важните житейски уроци.

Скъпи родители, не спирайте да вдъхвате на Вашите деца любов към познанието. Бъдете пример за тях! Учете ги да обичат науката и да са целеустремени в своите мечти.

На добър час!“

Автор: Красимира Кънева

15 спектакли са част от конкурсната програма на Международния куклено - театрален фестивал за възрастни „Пиеро“ тази година

Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали