Кметът Живко Тодоров поздрави девойките от шампионския баскетболен тим на „Берое“

Размер на шрифта: A A A
Кметът Живко Тодоров поздрави девойките от шампионския баскетболен тим на „Берое“

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров награди с плакети шампионките на България по баскетбол за момичета до 14 години от клуб „Берое“.  Финалната среща се проведе в зала „Стара Загора“ в началото на юли, а девойките надиграха „Рилски спортист“ и уверено вдигнаха трофея. Преди по-малко от месец, отборът триумфира и с Купата на БФБаскетбол.

„Бях в залата и наблюдавах този мач – спечелихте с много хъс, добра подготовка и отбор на високо ниво – поздравления за вас и треньорите ви. Бъдете здрави и постигайте много нови успехи“, каза на златния тим кметът Живко Тодоров.

Ресорният зам.-кмет Красимира Чахова също поздрави децата, като обърна специално внимание и на треньорския състав – Албена Хубенова и помощника ѝ Владимир Георгиев. Тя благодари и на ръководството на клуба в лицето на Валентин Тотев. „Щастливи сме, че вървите по един успешен и утъпкан баскетболен път – имайте добрия пример и отбелязвайте още повече успехи“, сподели зам.-кметът.

„Тази година нямаме нито една загуба, това е повече от чудесно, с изключение на финала, всички победи са ни били и със значителни разлики. Момичетата са изпълнени с желание да се раздават и да печелят мачовете. Имат добри условия за тренировки и подкрепа, както и много талант. Няма труд, който не е възнаграден“, сподели с присъстващите на срещата треньорът Албена Хубенова и допълни с усмивка, че второто място вече не е опция за момичетата на „Берое“ до 14 години.

Кметът Живко Тодоров благодари и на Таня Гатева, която бе треньор няколко изключителни успешни години на женския баскетболен отбор на „Берое“, като и пожела бъдещи постижения. „Винаги ще сте добре дошла, защото допринесохте за спортните успехи на Стара Загора“, обърна се кметът към Гатева, която наскоро обяви, че се оттегля от треньорското място. 

 

Автор: Красимира Кънева
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали