6 фирми и 85 души са сигурните участници в Нощта на индустрията

Размер на шрифта: A A A
6 фирми и 85 души са сигурните участници в Нощта на индустрията

Срокът за регистрация изтича до края на работния ден утре, откриването на пилотното издание на бизнес събитието е в петък

 

 

85 души се регистрираха до момента, за да участват в първото пилотно издание на Нощта на индустрията в Стара Загора. Това оповести днес Росица Райкова, началник на Отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ в Община Стара Загора. Инициатор на събитието за популяризиране на българската индустрия сред младите хора е Сдружение „Мост между поколенията“. Активното съдействие и подкрепа се осигуряват от Община Стара Загора, а начало на събитието ще даде зам.-кметът с ресор „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“ Радостин Танев.

Първото по рода си издание на Нощта на индустрията в Стара Загора ще осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се запознаят с тях и тяхната дейност. Това ще се случи на 28 юни 2024 г., петък, а официалното откриване е от 19.00 часа в Зала 1 на хотел „Верея“ в Стара Загора. Участието в събитието изисква регистрация тук: https://ni.irsbg.info, а срокът е до края на утрешния работен ден.

Нощта на индустрията е ориентирана към младите хора, ученици, студенти, младежи, както и към граждани в работоспособна възраст, които желаят да осъществят директен контакт с бизнеса. Компаниите домакини са шест: „Градус“ АД, „Наталия“ АД, „МИНЕРАЛКОМЕРС“ АД, „Ате Пласт“ ООД, „М+С Хидравлик“ АД и „Хранинвест-Хранмашкомплект“ АД.

За да стигнат хората до фирмите и да се запознаят на място с всичко, което ги интересува, веднага след откриването в хотел „Верея“ от неговия паркинг тръгват автобусите с посетители - точно в 20.00 часа.

Не пропускайте първото пилотно издание на Нощта на индустрията, което хвърля мост между хората и бизнеса, апелират от Община Стара Загора.

 

Автор: Нина Цанева
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали